Welkom bij Little Siam Brugge

Thais Restaurant Brugge

Onze Thaise kok bereidt alle gerechtjes naar Thaise traditie. De traditionele Thaise keuken is eerder pikant, maar wordt door onze kok milder bereid naar onze smaak. Had u graag onze gerechtjes op Thaise wijze geproefd, vraag het ons wij maken het met plezier naar uw smaak.

Proef, deel en geniet. Wij doen de rest.

Balans tussen kleur, smaak en textuur.

Uw gastvrouw Oy ontvangt u steeds met de glimlach. Met meer dan 25 jaar ervaring in de Thaise traditionele keuken, staat Little Siam dan ook garant voor de beste service en heerlijke, traditionele Thaise bereidingen.

Ons Thais restaurant, gelegen in hartje Brugge is klein en gezellig en dat typeert waar we voor staan. Daarom aanvaarden wij geen groepen met meer dan 6 personen.

Thai food made With passion and a smile

Siam, betekenis

Voor het grootste deel van zijn geschiedenis stond het land dat tegenwoordig Thailand heet, beter bekend als Siam. Na hervormingen in 1932, die het land transformeerden van een absolute monarchie naar een constitutionele monarchie, werd de naam in 1939 veranderd in Thailand.

In 1945 keerde de naam terug naar Siam en in 1949 veranderde deze weer in Thailand. Het woord ‘Thai’ verwijst naar de naam van de grootste etnische groep in het land.

Wenst u te reserveren?